Zwart Hybu7n84 Balmain Kenmerkend Dames Jacket 8wnO0kXP

nike nike Thea Revolution Sale Goedkoop Max Nike Air Schoenen Dames 345qAjLR

Favoriete foto’s

nike nike Thea Revolution Sale Goedkoop Max Nike Air Schoenen Dames 345qAjLR

De rode van de Rijn.

Een Actros jumbocombinatie neemt de veerboot over de Rijn. Dat bespaart hem een omweg van 100 kilometer.

Sale Burberry De Goedkope Nl Sneakers In Kleding Dames 5fnqv Uitverkoop XwiTkZuOP

De veerboot over de Rijn ziet er plots klein uit wanneer de grote rode vrachtwagencombinatie langzaam aan boord rolt voor een overzet naar Bingen. De ochtendzon staat laag boven de glinsterende, snelstromende rivier tussen de heuvels met wijnranken. Op vele bergen prijkt een burcht, en aan de voet van elke berg ligt een schilderachtig stadje. De vrachtwagen van het transportbedrijf Schwank komt uit Lorch, tien kilometer van Bingen verwijderd op de andere oever van de Rijn, waar de bedrijfscentrale gevestigd is, te midden van de toeristische attracties. Hun kernactiviteit: jumbo-vrachtwagencombinaties en het bijbehorende containerbrug-bedrijf.

Het veer op de westelijke Rijnoever is de kortste weg naar de A 61 en verder naar Metz in Frankrijk. De chauffeurs van het transportbedrijf nemen het veer graag. Op enkele routes naar het westen vormt het een gelijkwaardig alternatief voor de rit over de Rijnbrug in Koblenz of Mainz.

Foto's: Bernhard Huber


MyggiazilverPumps Chez MyggiazilverPumps Tamaris MyggiazilverPumps Chez Tamaris Tamaris MyggiazilverPumps Chez Tamaris Sarenza370993 Sarenza370993 Chez Sarenza370993 mwOvnyN80
Rallying Foot Knows That's Stocks Locker Cool Why SneakersAnd Are QroCBWdexE