Lace Veterboots Dames Kenniston Geel 6in Timberland 3lu1FKcTJ

Presto Mid Utility Heren Nike Grey Dark Blackblack Air Schoenen IE9D2WH

Favoriete foto’s

Presto Mid Utility Heren Nike Grey Dark Blackblack Air Schoenen IE9D2WH

De rode van de Rijn.

Een Actros jumbocombinatie neemt de veerboot over de Rijn. Dat bespaart hem een omweg van 100 kilometer.

81Kenzo Schoenen nl Schoenen KopenCouturefashion Heren 81Kenzo Heren nl KopenCouturefashion xrCdBeo

De veerboot over de Rijn ziet er plots klein uit wanneer de grote rode vrachtwagencombinatie langzaam aan boord rolt voor een overzet naar Bingen. De ochtendzon staat laag boven de glinsterende, snelstromende rivier tussen de heuvels met wijnranken. Op vele bergen prijkt een burcht, en aan de voet van elke berg ligt een schilderachtig stadje. De vrachtwagen van het transportbedrijf Schwank komt uit Lorch, tien kilometer van Bingen verwijderd op de andere oever van de Rijn, waar de bedrijfscentrale gevestigd is, te midden van de toeristische attracties. Hun kernactiviteit: jumbo-vrachtwagencombinaties en het bijbehorende containerbrug-bedrijf.

Het veer op de westelijke Rijnoever is de kortste weg naar de A 61 en verder naar Metz in Frankrijk. De chauffeurs van het transportbedrijf nemen het veer graag. Op enkele routes naar het westen vormt het een gelijkwaardig alternatief voor de rit over de Rijnbrug in Koblenz of Mainz.

Foto's: Bernhard Huber


Wit In Nike Force Bruin Schoenen Shop Leather De 1 Mid 07 Air Weare JTFK1lc
Outlet Outlet Outlet Designermerken KledinggroothandelBrandsdistribution Outlet KledinggroothandelBrandsdistribution Designermerken Outlet Designermerken Designermerken KledinggroothandelBrandsdistribution KledinggroothandelBrandsdistribution DYH9Ie2WE