SneakerLolly Balmain Kindermode Balmain Balmain Pop SneakerLolly Kindermode Pop Balmain Pop Pop SneakerLolly Kindermode SneakerLolly zGqSUMVp

844994 Roshe Platinumcourt OnePure Purplewhitelaser 007Nike f6yYIb7vg

Favoriete foto’s

844994 Roshe Platinumcourt OnePure Purplewhitelaser 007Nike f6yYIb7vg

De rode van de Rijn.

Een Actros jumbocombinatie neemt de veerboot over de Rijn. Dat bespaart hem een omweg van 100 kilometer.

SchoenenKleding Strik Vergelijkamp; Dames nl Puma Koop kwn08OPX

De veerboot over de Rijn ziet er plots klein uit wanneer de grote rode vrachtwagencombinatie langzaam aan boord rolt voor een overzet naar Bingen. De ochtendzon staat laag boven de glinsterende, snelstromende rivier tussen de heuvels met wijnranken. Op vele bergen prijkt een burcht, en aan de voet van elke berg ligt een schilderachtig stadje. De vrachtwagen van het transportbedrijf Schwank komt uit Lorch, tien kilometer van Bingen verwijderd op de andere oever van de Rijn, waar de bedrijfscentrale gevestigd is, te midden van de toeristische attracties. Hun kernactiviteit: jumbo-vrachtwagencombinaties en het bijbehorende containerbrug-bedrijf.

Het veer op de westelijke Rijnoever is de kortste weg naar de A 61 en verder naar Metz in Frankrijk. De chauffeurs van het transportbedrijf nemen het veer graag. Op enkele routes naar het westen vormt het een gelijkwaardig alternatief voor de rit over de Rijnbrug in Koblenz of Mainz.

Foto's: Bernhard Huber


Gel Asics Dames Nimbus Qmpsuzvg 19 Be Sportstore lF3T1KJc
Air Verkoop Heren Nike 1 Max RoodOnline sportschoenen 354ALRjqcS