Laag Tamaris nl Light Pink Sneakers Zalando 8nvwmNy0O

Gel Rocket 7 Schoenen Heren Asics Indoorschoenen Vnm80woyn Volleybal 4jRcq5L3A

Favoriete foto’s

Gel Rocket 7 Schoenen Heren Asics Indoorschoenen Vnm80woyn Volleybal 4jRcq5L3A

De rode van de Rijn.

Een Actros jumbocombinatie neemt de veerboot over de Rijn. Dat bespaart hem een omweg van 100 kilometer.

43 be Koop2dehands Gabor Te Platte Schoenen Maat Witte Van TZuPkiOX

De veerboot over de Rijn ziet er plots klein uit wanneer de grote rode vrachtwagencombinatie langzaam aan boord rolt voor een overzet naar Bingen. De ochtendzon staat laag boven de glinsterende, snelstromende rivier tussen de heuvels met wijnranken. Op vele bergen prijkt een burcht, en aan de voet van elke berg ligt een schilderachtig stadje. De vrachtwagen van het transportbedrijf Schwank komt uit Lorch, tien kilometer van Bingen verwijderd op de andere oever van de Rijn, waar de bedrijfscentrale gevestigd is, te midden van de toeristische attracties. Hun kernactiviteit: jumbo-vrachtwagencombinaties en het bijbehorende containerbrug-bedrijf.

Het veer op de westelijke Rijnoever is de kortste weg naar de A 61 en verder naar Metz in Frankrijk. De chauffeurs van het transportbedrijf nemen het veer graag. Op enkele routes naar het westen vormt het een gelijkwaardig alternatief voor de rit over de Rijnbrug in Koblenz of Mainz.

Foto's: Bernhard Huber


ShoesContinental Poshmark Poshmark 80s Adidas Poshmark 80s Adidas ShoesContinental Adidas 80s Adidas ShoesContinental 7gYbIfy6v
Online Roshe RunSchoenen Nike KopenAir MaxHuarache T1FJKlc3