Max Omoda nl Air Nike Thea Witte Sneakers Wmns m0Nnvw8O

Nike nu Schoenen Running Aanbieding Clubmill D9EIYWH2

Favoriete foto’s

Nike nu Schoenen Running Aanbieding Clubmill D9EIYWH2

De rode van de Rijn.

Een Actros jumbocombinatie neemt de veerboot over de Rijn. Dat bespaart hem een omweg van 100 kilometer.

InstappersKleding Touw nl Koop Vergelijkamp; Gabor Dames lcTFK1J

De veerboot over de Rijn ziet er plots klein uit wanneer de grote rode vrachtwagencombinatie langzaam aan boord rolt voor een overzet naar Bingen. De ochtendzon staat laag boven de glinsterende, snelstromende rivier tussen de heuvels met wijnranken. Op vele bergen prijkt een burcht, en aan de voet van elke berg ligt een schilderachtig stadje. De vrachtwagen van het transportbedrijf Schwank komt uit Lorch, tien kilometer van Bingen verwijderd op de andere oever van de Rijn, waar de bedrijfscentrale gevestigd is, te midden van de toeristische attracties. Hun kernactiviteit: jumbo-vrachtwagencombinaties en het bijbehorende containerbrug-bedrijf.

Het veer op de westelijke Rijnoever is de kortste weg naar de A 61 en verder naar Metz in Frankrijk. De chauffeurs van het transportbedrijf nemen het veer graag. Op enkele routes naar het westen vormt het een gelijkwaardig alternatief voor de rit over de Rijnbrug in Koblenz of Mainz.

Foto's: Bernhard Huber


Shop JuniorOnline Armani Schoenen Shop JuniorOnline JuniorOnline Armani Shop Schoenen Schoenen Armani Armani JuniorOnline fYvIbgy76
Winkels Flux Originals Zx Dames Goedkoop Adidas Grijs 8NPknX0wO