Adidas SneakersIntersport Adidas SneakersIntersport SneakersIntersport SneakersIntersport Adidas Jongens SneakersIntersport Jongens Jongens Jongens Adidas Jongens Adidas Adidas wNkZ80OnPX

Schoenen De Voor MeisjesBrantano Mooiste MVULqzjSGp

Favoriete foto’s

Schoenen De Voor MeisjesBrantano Mooiste MVULqzjSGp

De rode van de Rijn.

Een Actros jumbocombinatie neemt de veerboot over de Rijn. Dat bespaart hem een omweg van 100 kilometer.

Air Xbordecw Heren Leerdunk 040 Thea Sneakers High Nike Max Zwart T1JKlcF3

De veerboot over de Rijn ziet er plots klein uit wanneer de grote rode vrachtwagencombinatie langzaam aan boord rolt voor een overzet naar Bingen. De ochtendzon staat laag boven de glinsterende, snelstromende rivier tussen de heuvels met wijnranken. Op vele bergen prijkt een burcht, en aan de voet van elke berg ligt een schilderachtig stadje. De vrachtwagen van het transportbedrijf Schwank komt uit Lorch, tien kilometer van Bingen verwijderd op de andere oever van de Rijn, waar de bedrijfscentrale gevestigd is, te midden van de toeristische attracties. Hun kernactiviteit: jumbo-vrachtwagencombinaties en het bijbehorende containerbrug-bedrijf.

Het veer op de westelijke Rijnoever is de kortste weg naar de A 61 en verder naar Metz in Frankrijk. De chauffeurs van het transportbedrijf nemen het veer graag. Op enkele routes naar het westen vormt het een gelijkwaardig alternatief voor de rit over de Rijnbrug in Koblenz of Mainz.

Foto's: Bernhard Huber


95 Enkellaarsjes nl 740 Grijze Omoda Gabor 39 kP8nwX0O
Stap TrainerSneakers Hangt La Adidas Leven In Elke Je 08knOwP