Valentino Sneaker Valentino Valentino Sneaker BlauwWinkelstraat nl nl Valentino BlauwWinkelstraat Sneaker BlauwWinkelstraat nl O08nPkXw

Vetertje roze Nederland Mocassins Rose Dames Tod's Mocassin Schoenen bf7yI6Yvg

Favoriete foto’s

Vetertje roze Nederland Mocassins Rose Dames Tod's Mocassin Schoenen bf7yI6Yvg

De rode van de Rijn.

Een Actros jumbocombinatie neemt de veerboot over de Rijn. Dat bespaart hem een omweg van 100 kilometer.

Valentino Camo Camo Print Sg437 SneakergrijsHeren Print Valentino Camo Valentino Sg437 Print SneakergrijsHeren 9ED2WHI

De veerboot over de Rijn ziet er plots klein uit wanneer de grote rode vrachtwagencombinatie langzaam aan boord rolt voor een overzet naar Bingen. De ochtendzon staat laag boven de glinsterende, snelstromende rivier tussen de heuvels met wijnranken. Op vele bergen prijkt een burcht, en aan de voet van elke berg ligt een schilderachtig stadje. De vrachtwagen van het transportbedrijf Schwank komt uit Lorch, tien kilometer van Bingen verwijderd op de andere oever van de Rijn, waar de bedrijfscentrale gevestigd is, te midden van de toeristische attracties. Hun kernactiviteit: jumbo-vrachtwagencombinaties en het bijbehorende containerbrug-bedrijf.

Het veer op de westelijke Rijnoever is de kortste weg naar de A 61 en verder naar Metz in Frankrijk. De chauffeurs van het transportbedrijf nemen het veer graag. Op enkele routes naar het westen vormt het een gelijkwaardig alternatief voor de rit over de Rijnbrug in Koblenz of Mainz.

Foto's: Bernhard Huber


District Online Online Online Online District RafflesFoot RafflesFoot District RafflesFoot RL534Aj
Schoenen Fg Heren Vaste Voetbalschoenen Copa Adidas Mundial Nop hQtsoBrdCx