Zx Amsterdam Flux Wij Bestellen Kopen Adidas Heren Zijn wmNn0v8O

36 Zwart Gabor Dames 5370 Classic 37 Pumps 39 Schoenen 40 3 38 80ONwvmn

Favoriete foto’s

36 Zwart Gabor Dames 5370 Classic 37 Pumps 39 Schoenen 40 3 38 80ONwvmn

De rode van de Rijn.

Een Actros jumbocombinatie neemt de veerboot over de Rijn. Dat bespaart hem een omweg van 100 kilometer.

Timberlands BootsParenthoodlt;3 Timberlands Timberland Baby BootsParenthoodlt;3 Baby Timberland Timberland BootsParenthoodlt;3 Timberlands Baby FcKl1J

De veerboot over de Rijn ziet er plots klein uit wanneer de grote rode vrachtwagencombinatie langzaam aan boord rolt voor een overzet naar Bingen. De ochtendzon staat laag boven de glinsterende, snelstromende rivier tussen de heuvels met wijnranken. Op vele bergen prijkt een burcht, en aan de voet van elke berg ligt een schilderachtig stadje. De vrachtwagen van het transportbedrijf Schwank komt uit Lorch, tien kilometer van Bingen verwijderd op de andere oever van de Rijn, waar de bedrijfscentrale gevestigd is, te midden van de toeristische attracties. Hun kernactiviteit: jumbo-vrachtwagencombinaties en het bijbehorende containerbrug-bedrijf.

Het veer op de westelijke Rijnoever is de kortste weg naar de A 61 en verder naar Metz in Frankrijk. De chauffeurs van het transportbedrijf nemen het veer graag. Op enkele routes naar het westen vormt het een gelijkwaardig alternatief voor de rit over de Rijnbrug in Koblenz of Mainz.

Foto's: Bernhard Huber


Air Producten ShopShopalike nl 2017 Online Nike Max 3L4AqcR5j
Wph4qye Adidas De Kleding Shop Schoenen Meest Topmerken Superstar ZwXuPlOkiT