AmsterdamShop Shoes Schoenen Schuhe Shoes Schuhe Balenciaga Balenciaga Schoenen AmsterdamShop Balenciaga Schoenen Shoes AmsterdamShop TlF13cuKJ

Nederland Goud Zwart Xnk8pwo0 Vectana Volledig Puma Schoenen EYW92IeDH

Favoriete foto’s

Nederland Goud Zwart Xnk8pwo0 Vectana Volledig Puma Schoenen EYW92IeDH

De rode van de Rijn.

Een Actros jumbocombinatie neemt de veerboot over de Rijn. Dat bespaart hem een omweg van 100 kilometer.

Calvin Murphy Z9lsxlqi Zwartwit Heren Klein Sneakers 4jL5AR

De veerboot over de Rijn ziet er plots klein uit wanneer de grote rode vrachtwagencombinatie langzaam aan boord rolt voor een overzet naar Bingen. De ochtendzon staat laag boven de glinsterende, snelstromende rivier tussen de heuvels met wijnranken. Op vele bergen prijkt een burcht, en aan de voet van elke berg ligt een schilderachtig stadje. De vrachtwagen van het transportbedrijf Schwank komt uit Lorch, tien kilometer van Bingen verwijderd op de andere oever van de Rijn, waar de bedrijfscentrale gevestigd is, te midden van de toeristische attracties. Hun kernactiviteit: jumbo-vrachtwagencombinaties en het bijbehorende containerbrug-bedrijf.

Het veer op de westelijke Rijnoever is de kortste weg naar de A 61 en verder naar Metz in Frankrijk. De chauffeurs van het transportbedrijf nemen het veer graag. Op enkele routes naar het westen vormt het een gelijkwaardig alternatief voor de rit over de Rijnbrug in Koblenz of Mainz.

Foto's: Bernhard Huber


Adidas Originals Shoes Smith Blue Ba7673 Womens White Stan zMUpSVq
314102442804 Schoenen Sku Heren 1 Force Mid Nike Fk13lctj White Air DHeWYIE29