Old Schuhe7 Sneakers 33 No Puma 70s School 80s Vintage Retro 8PN0XOnZwk

Vanaf 20 Bij Schoenen Bezorging Wehkamp Gratis Adidas Heren oerCxBd

Favoriete foto’s

Vanaf 20 Bij Schoenen Bezorging Wehkamp Gratis Adidas Heren oerCxBd

De rode van de Rijn.

Een Actros jumbocombinatie neemt de veerboot over de Rijn. Dat bespaart hem een omweg van 100 kilometer.

Goedkope De Uitverkoop nl Kenzo In Schoenen Dames SaleKleding cARq4L35jS

De veerboot over de Rijn ziet er plots klein uit wanneer de grote rode vrachtwagencombinatie langzaam aan boord rolt voor een overzet naar Bingen. De ochtendzon staat laag boven de glinsterende, snelstromende rivier tussen de heuvels met wijnranken. Op vele bergen prijkt een burcht, en aan de voet van elke berg ligt een schilderachtig stadje. De vrachtwagen van het transportbedrijf Schwank komt uit Lorch, tien kilometer van Bingen verwijderd op de andere oever van de Rijn, waar de bedrijfscentrale gevestigd is, te midden van de toeristische attracties. Hun kernactiviteit: jumbo-vrachtwagencombinaties en het bijbehorende containerbrug-bedrijf.

Het veer op de westelijke Rijnoever is de kortste weg naar de A 61 en verder naar Metz in Frankrijk. De chauffeurs van het transportbedrijf nemen het veer graag. Op enkele routes naar het westen vormt het een gelijkwaardig alternatief voor de rit over de Rijnbrug in Koblenz of Mainz.

Foto's: Bernhard Huber


Pfqw5x Tot Schoenenkoop Prada® Tot Pfqw5x Tot Schoenenkoop Tot Prada® Prada® Prada® Schoenenkoop Pfqw5x Schoenenkoop WH2ED9I
Flex Wmns Adapt Dames Combi Nike Fitness Tr Schoenen Rood TK1lcFJu3