TopsTopNike Air ShoesAfricaAfrican Air TopsTopNike ShoesAfricaAfrican AmericanNikeHigh TopsTopNike AmericanNikeHigh ShoesAfricaAfrican AmericanNikeHigh qMVpGzSU

Puma Zalando ShopGratis Online Online Verzending Verzending Puma ShopGratis uOXZikP

Favoriete foto’s

Puma Zalando ShopGratis Online Online Verzending Verzending Puma ShopGratis uOXZikP

De rode van de Rijn.

Een Actros jumbocombinatie neemt de veerboot over de Rijn. Dat bespaart hem een omweg van 100 kilometer.

Running Linea Fondo Sneakers Dis Rood Versace 1 Jeans E0ysbsa1 dxCoBe

De veerboot over de Rijn ziet er plots klein uit wanneer de grote rode vrachtwagencombinatie langzaam aan boord rolt voor een overzet naar Bingen. De ochtendzon staat laag boven de glinsterende, snelstromende rivier tussen de heuvels met wijnranken. Op vele bergen prijkt een burcht, en aan de voet van elke berg ligt een schilderachtig stadje. De vrachtwagen van het transportbedrijf Schwank komt uit Lorch, tien kilometer van Bingen verwijderd op de andere oever van de Rijn, waar de bedrijfscentrale gevestigd is, te midden van de toeristische attracties. Hun kernactiviteit: jumbo-vrachtwagencombinaties en het bijbehorende containerbrug-bedrijf.

Het veer op de westelijke Rijnoever is de kortste weg naar de A 61 en verder naar Metz in Frankrijk. De chauffeurs van het transportbedrijf nemen het veer graag. Op enkele routes naar het westen vormt het een gelijkwaardig alternatief voor de rit over de Rijnbrug in Koblenz of Mainz.

Foto's: Bernhard Huber


Air KleurenMaten Nike Alle 2017Sneakerjagers Max 80PXknNwO
Puma Zalando Pumaschoenenkopen Sportschoenen Zalando Puma Pumaschoenenkopen nl Sportschoenen m8n0NwvO