Gratis Adidas LeveringSpartoo Adidas LeveringSpartoo LeveringSpartoo Gratis Gratis nl nl LeveringSpartoo nl Adidas Gratis Adidas 0wPnkO

ShopWinkelstraat Valentino Valentino ShopWinkelstraat nl ShopWinkelstraat nl Valentino 76vbgYIfym

Favoriete foto’s

ShopWinkelstraat Valentino Valentino ShopWinkelstraat nl ShopWinkelstraat nl Valentino 76vbgYIfym

De rode van de Rijn.

Een Actros jumbocombinatie neemt de veerboot over de Rijn. Dat bespaart hem een omweg van 100 kilometer.

Flux Black Originals White Trainers Turquoise Zx ShoesAdidas LqGjpSMUzV

De veerboot over de Rijn ziet er plots klein uit wanneer de grote rode vrachtwagencombinatie langzaam aan boord rolt voor een overzet naar Bingen. De ochtendzon staat laag boven de glinsterende, snelstromende rivier tussen de heuvels met wijnranken. Op vele bergen prijkt een burcht, en aan de voet van elke berg ligt een schilderachtig stadje. De vrachtwagen van het transportbedrijf Schwank komt uit Lorch, tien kilometer van Bingen verwijderd op de andere oever van de Rijn, waar de bedrijfscentrale gevestigd is, te midden van de toeristische attracties. Hun kernactiviteit: jumbo-vrachtwagencombinaties en het bijbehorende containerbrug-bedrijf.

Het veer op de westelijke Rijnoever is de kortste weg naar de A 61 en verder naar Metz in Frankrijk. De chauffeurs van het transportbedrijf nemen het veer graag. Op enkele routes naar het westen vormt het een gelijkwaardig alternatief voor de rit over de Rijnbrug in Koblenz of Mainz.

Foto's: Bernhard Huber


Sneakers The 90 Of Greatest '90sComplex Yby6gI7vf
Utrecht SchoenenFashiola Puma be Dames Kopen c5A3qR4jL