High Zwart Schoenenu71e713 Exclusief Adidas Heren Seeley Mid 80nXOPwk

2019 Suede Suede Sneakers ClassicKopenSchoenenamp; Puma Sneakers ClassicKopenSchoenenamp; 2019 Puma wN0XOP8nk

Favoriete foto’s

2019 Suede Suede Sneakers ClassicKopenSchoenenamp; Puma Sneakers ClassicKopenSchoenenamp; 2019 Puma wN0XOP8nk

De rode van de Rijn.

Een Actros jumbocombinatie neemt de veerboot over de Rijn. Dat bespaart hem een omweg van 100 kilometer.

Keulen HerenschoenenVan Keulen HerenschoenenVan Schoenen Keulen Melik Schoenen Schoenen Melik HerenschoenenVan Melik uTFK31Jlc

De veerboot over de Rijn ziet er plots klein uit wanneer de grote rode vrachtwagencombinatie langzaam aan boord rolt voor een overzet naar Bingen. De ochtendzon staat laag boven de glinsterende, snelstromende rivier tussen de heuvels met wijnranken. Op vele bergen prijkt een burcht, en aan de voet van elke berg ligt een schilderachtig stadje. De vrachtwagen van het transportbedrijf Schwank komt uit Lorch, tien kilometer van Bingen verwijderd op de andere oever van de Rijn, waar de bedrijfscentrale gevestigd is, te midden van de toeristische attracties. Hun kernactiviteit: jumbo-vrachtwagencombinaties en het bijbehorende containerbrug-bedrijf.

Het veer op de westelijke Rijnoever is de kortste weg naar de A 61 en verder naar Metz in Frankrijk. De chauffeurs van het transportbedrijf nemen het veer graag. Op enkele routes naar het westen vormt het een gelijkwaardig alternatief voor de rit over de Rijnbrug in Koblenz of Mainz.

Foto's: Bernhard Huber


Naar Zoek Ace Schoenen Op 3 17 Turf Adidas AjL45R
be Heren Schoenen Te Prada Koop In Antwerpen2dehands 8wOPn0k