Populaire Korting Adidas Dames Schoenen Zwart Superstar sQxtCrhd

Women's Black Mario Black Women's Mario Valentino Shoes uPOXTZik

Favoriete foto’s

Women's Black Mario Black Women's Mario Valentino Shoes uPOXTZik

De rode van de Rijn.

Een Actros jumbocombinatie neemt de veerboot over de Rijn. Dat bespaart hem een omweg van 100 kilometer.

Zwart Diamond Suede Heren Vergelijk Prijs Puma blauw 1JcTlF3K

De veerboot over de Rijn ziet er plots klein uit wanneer de grote rode vrachtwagencombinatie langzaam aan boord rolt voor een overzet naar Bingen. De ochtendzon staat laag boven de glinsterende, snelstromende rivier tussen de heuvels met wijnranken. Op vele bergen prijkt een burcht, en aan de voet van elke berg ligt een schilderachtig stadje. De vrachtwagen van het transportbedrijf Schwank komt uit Lorch, tien kilometer van Bingen verwijderd op de andere oever van de Rijn, waar de bedrijfscentrale gevestigd is, te midden van de toeristische attracties. Hun kernactiviteit: jumbo-vrachtwagencombinaties en het bijbehorende containerbrug-bedrijf.

Het veer op de westelijke Rijnoever is de kortste weg naar de A 61 en verder naar Metz in Frankrijk. De chauffeurs van het transportbedrijf nemen het veer graag. Op enkele routes naar het westen vormt het een gelijkwaardig alternatief voor de rit over de Rijnbrug in Koblenz of Mainz.

Foto's: Bernhard Huber


Blackwhitegoldmt Ridestore Core Adidas Schoenen Originals nl Gazelle QrCthsd
Groene Vrolijke Groene Internationalist Internationalist Nike Sneakers Nike Groene Sneakers Internationalist Nike Vrolijke Sneakers by76gf