De Bij Je Koop Wit Schoenen Schijndel Crossfit Lqc34jS5AR

Heren Zwartwit Cloudfoam Schoenen Core Adidas Damesamp; Race Aw5321 f6yIg7Ybv

Favoriete foto’s

Heren Zwartwit Cloudfoam Schoenen Core Adidas Damesamp; Race Aw5321 f6yIg7Ybv

De rode van de Rijn.

Een Actros jumbocombinatie neemt de veerboot over de Rijn. Dat bespaart hem een omweg van 100 kilometer.

Heren Bel 6 Vi Releases Nike Schoenen Kopen Jordan Date Air qUVSMzp

De veerboot over de Rijn ziet er plots klein uit wanneer de grote rode vrachtwagencombinatie langzaam aan boord rolt voor een overzet naar Bingen. De ochtendzon staat laag boven de glinsterende, snelstromende rivier tussen de heuvels met wijnranken. Op vele bergen prijkt een burcht, en aan de voet van elke berg ligt een schilderachtig stadje. De vrachtwagen van het transportbedrijf Schwank komt uit Lorch, tien kilometer van Bingen verwijderd op de andere oever van de Rijn, waar de bedrijfscentrale gevestigd is, te midden van de toeristische attracties. Hun kernactiviteit: jumbo-vrachtwagencombinaties en het bijbehorende containerbrug-bedrijf.

Het veer op de westelijke Rijnoever is de kortste weg naar de A 61 en verder naar Metz in Frankrijk. De chauffeurs van het transportbedrijf nemen het veer graag. Op enkele routes naar het westen vormt het een gelijkwaardig alternatief voor de rit over de Rijnbrug in Koblenz of Mainz.

Foto's: Bernhard Huber


direct Vapor Pro Soccer Us Nike ShoesMercurial Pn0wOk
HerenGratis Winkelstraat Verzending HerenGratis nl Sneakers Sneakers Winkelstraat nl HerenGratis Sneakers Verzending 3ARcqjL54