Nederland Goud Zwart Xnk8pwo0 Vectana Volledig Puma Schoenen EYW92IeDH

Max Freekopen 2018goedkope Nike Max Air tshQrCd

Favoriete foto’s

Max Freekopen 2018goedkope Nike Max Air tshQrCd

De rode van de Rijn.

Een Actros jumbocombinatie neemt de veerboot over de Rijn. Dat bespaart hem een omweg van 100 kilometer.

Mid Balenciaga Sneakers Ultra Runner Speedstretch Unisex Gebreide kZiPTuOX

De veerboot over de Rijn ziet er plots klein uit wanneer de grote rode vrachtwagencombinatie langzaam aan boord rolt voor een overzet naar Bingen. De ochtendzon staat laag boven de glinsterende, snelstromende rivier tussen de heuvels met wijnranken. Op vele bergen prijkt een burcht, en aan de voet van elke berg ligt een schilderachtig stadje. De vrachtwagen van het transportbedrijf Schwank komt uit Lorch, tien kilometer van Bingen verwijderd op de andere oever van de Rijn, waar de bedrijfscentrale gevestigd is, te midden van de toeristische attracties. Hun kernactiviteit: jumbo-vrachtwagencombinaties en het bijbehorende containerbrug-bedrijf.

Het veer op de westelijke Rijnoever is de kortste weg naar de A 61 en verder naar Metz in Frankrijk. De chauffeurs van het transportbedrijf nemen het veer graag. Op enkele routes naar het westen vormt het een gelijkwaardig alternatief voor de rit over de Rijnbrug in Koblenz of Mainz.

Foto's: Bernhard Huber


Officiële Shop Wandelschoenen Wandelschoenen HerenAdidas Voor HerenAdidas Voor HerenAdidas Officiële Shop Wandelschoenen Voor cF1JT3Kl
−60Stylight Versace®Nu Tot Van Schoenen Tot Versace®Nu Schoenen Van xshQCtrd