Adidas Dames Korting Superstar Populaire Blauw Schoenen SUqLVMpjzG

34 KopenBeslist Nike Lage Maat Sneakers nl Prijs ZikuPTOX

Favoriete foto’s

34 KopenBeslist Nike Lage Maat Sneakers nl Prijs ZikuPTOX

De rode van de Rijn.

Een Actros jumbocombinatie neemt de veerboot over de Rijn. Dat bespaart hem een omweg van 100 kilometer.

SoldenLa Redoute Damesschoenen SoldenLa Damesschoenen SoldenLa Damesschoenen Redoute SoldenLa Redoute Redoute Damesschoenen SoldenLa Damesschoenen lTFc51uKJ3

De veerboot over de Rijn ziet er plots klein uit wanneer de grote rode vrachtwagencombinatie langzaam aan boord rolt voor een overzet naar Bingen. De ochtendzon staat laag boven de glinsterende, snelstromende rivier tussen de heuvels met wijnranken. Op vele bergen prijkt een burcht, en aan de voet van elke berg ligt een schilderachtig stadje. De vrachtwagen van het transportbedrijf Schwank komt uit Lorch, tien kilometer van Bingen verwijderd op de andere oever van de Rijn, waar de bedrijfscentrale gevestigd is, te midden van de toeristische attracties. Hun kernactiviteit: jumbo-vrachtwagencombinaties en het bijbehorende containerbrug-bedrijf.

Het veer op de westelijke Rijnoever is de kortste weg naar de A 61 en verder naar Metz in Frankrijk. De chauffeurs van het transportbedrijf nemen het veer graag. Op enkele routes naar het westen vormt het een gelijkwaardig alternatief voor de rit over de Rijnbrug in Koblenz of Mainz.

Foto's: Bernhard Huber


Puma Rotterdam Uitverkoop Kinder Producten Op Goedkope Schoenen fyvb7g6IY
Wildhorse Nike 41 Welkom Bij 3 Air Zoom 37 Schoenen Maat Dames Tot 3Rj54AL