Valentino Accessoires2dehands be Accessoires2dehands Damesschoenen Damesschoenen Valentino Kledingamp; Valentino Kledingamp; Kledingamp; be Damesschoenen 0w8yNOvnm

Kleding Amp; Veters 4gq0x6 Zonder Nl Badmode Heren Sport Xn8Ok0wP

Favoriete foto’s

Kleding Amp; Veters 4gq0x6 Zonder Nl Badmode Heren Sport Xn8Ok0wP

De rode van de Rijn.

Een Actros jumbocombinatie neemt de veerboot over de Rijn. Dat bespaart hem een omweg van 100 kilometer.

Zwarte Indoor Ace Adidas Heren Kopen Voetbalschoen Sala Bij 4 17 eWHIE9YD2

De veerboot over de Rijn ziet er plots klein uit wanneer de grote rode vrachtwagencombinatie langzaam aan boord rolt voor een overzet naar Bingen. De ochtendzon staat laag boven de glinsterende, snelstromende rivier tussen de heuvels met wijnranken. Op vele bergen prijkt een burcht, en aan de voet van elke berg ligt een schilderachtig stadje. De vrachtwagen van het transportbedrijf Schwank komt uit Lorch, tien kilometer van Bingen verwijderd op de andere oever van de Rijn, waar de bedrijfscentrale gevestigd is, te midden van de toeristische attracties. Hun kernactiviteit: jumbo-vrachtwagencombinaties en het bijbehorende containerbrug-bedrijf.

Het veer op de westelijke Rijnoever is de kortste weg naar de A 61 en verder naar Metz in Frankrijk. De chauffeurs van het transportbedrijf nemen het veer graag. Op enkele routes naar het westen vormt het een gelijkwaardig alternatief voor de rit over de Rijnbrug in Koblenz of Mainz.

Foto's: Bernhard Huber


Canvas Janoski Nike Stefan Blauwobsidian Skate Zoom Nieuwste Sb qVpSMUz
Adidas Zwart Lace Climacool Performance Boat Waterschoenen Yn0v8wmno tCdrxshBQ