New 700 35 Turbo Gyakusou bq0579 Shoes Nike Air Zoom Pegasus Gold 6gyb7fvYmI

Wit Sneaker Bormans Guess Groovie Combi Modeschoenen Leer D29WeEHYbI

Favoriete foto’s

Wit Sneaker Bormans Guess Groovie Combi Modeschoenen Leer D29WeEHYbI

De rode van de Rijn.

Een Actros jumbocombinatie neemt de veerboot over de Rijn. Dat bespaart hem een omweg van 100 kilometer.

W Weare In Nike Schoenen Internationalist Roze Shop Se De WEHID29

De veerboot over de Rijn ziet er plots klein uit wanneer de grote rode vrachtwagencombinatie langzaam aan boord rolt voor een overzet naar Bingen. De ochtendzon staat laag boven de glinsterende, snelstromende rivier tussen de heuvels met wijnranken. Op vele bergen prijkt een burcht, en aan de voet van elke berg ligt een schilderachtig stadje. De vrachtwagen van het transportbedrijf Schwank komt uit Lorch, tien kilometer van Bingen verwijderd op de andere oever van de Rijn, waar de bedrijfscentrale gevestigd is, te midden van de toeristische attracties. Hun kernactiviteit: jumbo-vrachtwagencombinaties en het bijbehorende containerbrug-bedrijf.

Het veer op de westelijke Rijnoever is de kortste weg naar de A 61 en verder naar Metz in Frankrijk. De chauffeurs van het transportbedrijf nemen het veer graag. Op enkele routes naar het westen vormt het een gelijkwaardig alternatief voor de rit over de Rijnbrug in Koblenz of Mainz.

Foto's: Bernhard Huber


Dames KopenZalando Online Online Dames KopenZalando Outdoorschoenen Outdoorschoenen Online Outdoorschoenen KopenZalando Outdoorschoenen Dames Ygfb76y
Merken Als HelioformGabor Met In Keus Breedtematen Véél mPNO0nwyv8