Eqt Cushion AdvgroenzwartgrijsBb7179 AdvgroenzwartgrijsBb7179 Adidas Eqt Adidas Cushion Cushion AdvgroenzwartgrijsBb7179 Eqt Adidas Adidas tQdrhsC

Super Ftw Sam Navyrunning White Originals Suede Blauwe Koop Adidas W2E9IDH

Favoriete foto’s

Super Ftw Sam Navyrunning White Originals Suede Blauwe Koop Adidas W2E9IDH

De rode van de Rijn.

Een Actros jumbocombinatie neemt de veerboot over de Rijn. Dat bespaart hem een omweg van 100 kilometer.

KinderschoenenKleding nl Strik Puma Vergelijkamp; Koop wOn0Pk8X

De veerboot over de Rijn ziet er plots klein uit wanneer de grote rode vrachtwagencombinatie langzaam aan boord rolt voor een overzet naar Bingen. De ochtendzon staat laag boven de glinsterende, snelstromende rivier tussen de heuvels met wijnranken. Op vele bergen prijkt een burcht, en aan de voet van elke berg ligt een schilderachtig stadje. De vrachtwagen van het transportbedrijf Schwank komt uit Lorch, tien kilometer van Bingen verwijderd op de andere oever van de Rijn, waar de bedrijfscentrale gevestigd is, te midden van de toeristische attracties. Hun kernactiviteit: jumbo-vrachtwagencombinaties en het bijbehorende containerbrug-bedrijf.

Het veer op de westelijke Rijnoever is de kortste weg naar de A 61 en verder naar Metz in Frankrijk. De chauffeurs van het transportbedrijf nemen het veer graag. Op enkele routes naar het westen vormt het een gelijkwaardig alternatief voor de rit over de Rijnbrug in Koblenz of Mainz.

Foto's: Bernhard Huber


Ecco Fitnessschoenen Heren Voor Rugged Outdoor Track Kopen fgYyb76
De Weare Shop Oranje Adidas Gazelle Schoenen In 9IYe2WEDHb