Gabor Zilveren RollingsoftTorfs be Gratis Veterschoenen Verzend XiOPZukTlw

Kinderen OriginalsDames Laarzen slippers Sale Tot 50Korting 8n0mNw

Favoriete foto’s

Kinderen OriginalsDames Laarzen slippers Sale Tot 50Korting 8n0mNw

De rode van de Rijn.

Een Actros jumbocombinatie neemt de veerboot over de Rijn. Dat bespaart hem een omweg van 100 kilometer.

Nike Slippers Y Nike Pinterestkjvouge✨Shoes Y Nike Y SchoenenSchoenen SchoenenSchoenen SchoenenSchoenen Slippers Pinterestkjvouge✨Shoes Pinterestkjvouge✨Shoes 3j5R4AL

De veerboot over de Rijn ziet er plots klein uit wanneer de grote rode vrachtwagencombinatie langzaam aan boord rolt voor een overzet naar Bingen. De ochtendzon staat laag boven de glinsterende, snelstromende rivier tussen de heuvels met wijnranken. Op vele bergen prijkt een burcht, en aan de voet van elke berg ligt een schilderachtig stadje. De vrachtwagen van het transportbedrijf Schwank komt uit Lorch, tien kilometer van Bingen verwijderd op de andere oever van de Rijn, waar de bedrijfscentrale gevestigd is, te midden van de toeristische attracties. Hun kernactiviteit: jumbo-vrachtwagencombinaties en het bijbehorende containerbrug-bedrijf.

Het veer op de westelijke Rijnoever is de kortste weg naar de A 61 en verder naar Metz in Frankrijk. De chauffeurs van het transportbedrijf nemen het veer graag. Op enkele routes naar het westen vormt het een gelijkwaardig alternatief voor de rit over de Rijnbrug in Koblenz of Mainz.

Foto's: Bernhard Huber


Premium Mode 2e9ihd 2017 Winter Heren Nike Max 90 Bronze Air EH9WIYD2
Vanaf 20 Gratis Wehkamp Bezorging Champion Bij Qhrdcbtsx Heren Schoenen CBWdorxe