Dames 79119490 Wit G95645 Sneakers Nl Adidas Schoenen Amberlight W Blauw l1FTKJcu35

Zalando Shoes Online Melik Verzending ShopGratis K1lFcJ

Favoriete foto’s

Zalando Shoes Online Melik Verzending ShopGratis K1lFcJ

De rode van de Rijn.

Een Actros jumbocombinatie neemt de veerboot over de Rijn. Dat bespaart hem een omweg van 100 kilometer.

Skateboard Get Cheap Zwart SchoenenAlibaba Online nwvmNO08

De veerboot over de Rijn ziet er plots klein uit wanneer de grote rode vrachtwagencombinatie langzaam aan boord rolt voor een overzet naar Bingen. De ochtendzon staat laag boven de glinsterende, snelstromende rivier tussen de heuvels met wijnranken. Op vele bergen prijkt een burcht, en aan de voet van elke berg ligt een schilderachtig stadje. De vrachtwagen van het transportbedrijf Schwank komt uit Lorch, tien kilometer van Bingen verwijderd op de andere oever van de Rijn, waar de bedrijfscentrale gevestigd is, te midden van de toeristische attracties. Hun kernactiviteit: jumbo-vrachtwagencombinaties en het bijbehorende containerbrug-bedrijf.

Het veer op de westelijke Rijnoever is de kortste weg naar de A 61 en verder naar Metz in Frankrijk. De chauffeurs van het transportbedrijf nemen het veer graag. Op enkele routes naar het westen vormt het een gelijkwaardig alternatief voor de rit over de Rijnbrug in Koblenz of Mainz.

Foto's: Bernhard Huber


Dark Shoes Air Turf Diamond 2iiBasketball Greywolf Nike Grey eHWEYD2I9b
Adidas Zonder Voetbalschoenen Veters Adidas Veters Zonder Zonder Adidas Voetbalschoenen Veters Voetbalschoenen Voetbalschoenen Adidas WQBoexErCd