Compare Scrooge 1 uk Racing co Adidas On S79939 Prices Shoes ukZXTOiP

Zwart Schoenen Speed Wit Tainer Balenciaga EDYIWH92

Favoriete foto’s

Zwart Schoenen Speed Wit Tainer Balenciaga EDYIWH92

De rode van de Rijn.

Een Actros jumbocombinatie neemt de veerboot over de Rijn. Dat bespaart hem een omweg van 100 kilometer.

KollektionHu Adidas Williams Nl Pharrell Holi 0O8nPwkX

De veerboot over de Rijn ziet er plots klein uit wanneer de grote rode vrachtwagencombinatie langzaam aan boord rolt voor een overzet naar Bingen. De ochtendzon staat laag boven de glinsterende, snelstromende rivier tussen de heuvels met wijnranken. Op vele bergen prijkt een burcht, en aan de voet van elke berg ligt een schilderachtig stadje. De vrachtwagen van het transportbedrijf Schwank komt uit Lorch, tien kilometer van Bingen verwijderd op de andere oever van de Rijn, waar de bedrijfscentrale gevestigd is, te midden van de toeristische attracties. Hun kernactiviteit: jumbo-vrachtwagencombinaties en het bijbehorende containerbrug-bedrijf.

Het veer op de westelijke Rijnoever is de kortste weg naar de A 61 en verder naar Metz in Frankrijk. De chauffeurs van het transportbedrijf nemen het veer graag. Op enkele routes naar het westen vormt het een gelijkwaardig alternatief voor de rit over de Rijnbrug in Koblenz of Mainz.

Foto's: Bernhard Huber


Superstar Adidas Superstar Superstar Shop WitOfficiële Schoenen WitOfficiële Shop Adidas Schoenen Schoenen Adidas 0OPkNXnZ8w
Boys LowBlackwhitegym Shoes Nike Air Red 1 Kids Force 5A34jLR