Ruiz Babyschoenen Agatha De Happy La Prada Yellowmagenta fYy76gvb

Levering Kopen Goedkoop Heren Officiële Adidas Superstar Schoenen Pn08wOk

Favoriete foto’s

Levering Kopen Goedkoop Heren Officiële Adidas Superstar Schoenen Pn08wOk

De rode van de Rijn.

Een Actros jumbocombinatie neemt de veerboot over de Rijn. Dat bespaart hem een omweg van 100 kilometer.

Schoenen BabyschoenenSchoenenPeuter BabyschoenenBabyfashion BabyschoenenBabyfashion BabyschoenenBabyfashion Schoenen BabyschoenenSchoenenPeuter Schoenen Schoenen BabyschoenenSchoenenPeuter BabyschoenenBabyfashion Schoenen BabyschoenenBabyfashion BabyschoenenSchoenenPeuter BabyschoenenSchoenenPeuter NZX80PkOnw

De veerboot over de Rijn ziet er plots klein uit wanneer de grote rode vrachtwagencombinatie langzaam aan boord rolt voor een overzet naar Bingen. De ochtendzon staat laag boven de glinsterende, snelstromende rivier tussen de heuvels met wijnranken. Op vele bergen prijkt een burcht, en aan de voet van elke berg ligt een schilderachtig stadje. De vrachtwagen van het transportbedrijf Schwank komt uit Lorch, tien kilometer van Bingen verwijderd op de andere oever van de Rijn, waar de bedrijfscentrale gevestigd is, te midden van de toeristische attracties. Hun kernactiviteit: jumbo-vrachtwagencombinaties en het bijbehorende containerbrug-bedrijf.

Het veer op de westelijke Rijnoever is de kortste weg naar de A 61 en verder naar Metz in Frankrijk. De chauffeurs van het transportbedrijf nemen het veer graag. Op enkele routes naar het westen vormt het een gelijkwaardig alternatief voor de rit over de Rijnbrug in Koblenz of Mainz.

Foto's: Bernhard Huber


Schoenen Adidas 00 17 € Voetbal Kind J Copa In Zwart Originals 32 4 tdsCQrhx
Vind Emmen Gracely Guess Boots Schoenen Tfcj3lk1 Bij De Zwart Sneaker Je YEDH2IW9