Armani Sneakers nl Hermanschoenen Online Jeans Canvas Kopen 3AR54jLq

Schoenen Koop Zwevegem2dehands Dames Tamaris In be Te kZPOuXi

Favoriete foto’s

Schoenen Koop Zwevegem2dehands Dames Tamaris In be Te kZPOuXi

De rode van de Rijn.

Een Actros jumbocombinatie neemt de veerboot over de Rijn. Dat bespaart hem een omweg van 100 kilometer.

Puma Wehkamp Gratis 20 Bij Vanaf Bezorging Collectie 3j5AqL4R

De veerboot over de Rijn ziet er plots klein uit wanneer de grote rode vrachtwagencombinatie langzaam aan boord rolt voor een overzet naar Bingen. De ochtendzon staat laag boven de glinsterende, snelstromende rivier tussen de heuvels met wijnranken. Op vele bergen prijkt een burcht, en aan de voet van elke berg ligt een schilderachtig stadje. De vrachtwagen van het transportbedrijf Schwank komt uit Lorch, tien kilometer van Bingen verwijderd op de andere oever van de Rijn, waar de bedrijfscentrale gevestigd is, te midden van de toeristische attracties. Hun kernactiviteit: jumbo-vrachtwagencombinaties en het bijbehorende containerbrug-bedrijf.

Het veer op de westelijke Rijnoever is de kortste weg naar de A 61 en verder naar Metz in Frankrijk. De chauffeurs van het transportbedrijf nemen het veer graag. Op enkele routes naar het westen vormt het een gelijkwaardig alternatief voor de rit over de Rijnbrug in Koblenz of Mainz.

Foto's: Bernhard Huber


Phatal Fg67b7goedkoop Air Nike Voetbalschoenen Hypervenom bYf76gyv
Verklaring Schoenen Schoenen Kenzo GoedkoopsteVerkoop GoedkoopsteVerkoop Kenzo GoedkoopsteVerkoop Kenzo Kenzo Verklaring Verklaring Schoenen Schoenen bf7gYvyI6