97 918356 Heren Nike Max 002 Ul Air Zwart 17 Schoenen OPZnwN80kX

By You Air Custom Nike Vapormax SchoenNl 2019 f6gv7yYb

Favoriete foto’s

By You Air Custom Nike Vapormax SchoenNl 2019 f6gv7yYb

De rode van de Rijn.

Een Actros jumbocombinatie neemt de veerboot over de Rijn. Dat bespaart hem een omweg van 100 kilometer.

Multi 5 Air Wildhorse Nike Heren Zoom Trailschoenen sdBQrCthx

De veerboot over de Rijn ziet er plots klein uit wanneer de grote rode vrachtwagencombinatie langzaam aan boord rolt voor een overzet naar Bingen. De ochtendzon staat laag boven de glinsterende, snelstromende rivier tussen de heuvels met wijnranken. Op vele bergen prijkt een burcht, en aan de voet van elke berg ligt een schilderachtig stadje. De vrachtwagen van het transportbedrijf Schwank komt uit Lorch, tien kilometer van Bingen verwijderd op de andere oever van de Rijn, waar de bedrijfscentrale gevestigd is, te midden van de toeristische attracties. Hun kernactiviteit: jumbo-vrachtwagencombinaties en het bijbehorende containerbrug-bedrijf.

Het veer op de westelijke Rijnoever is de kortste weg naar de A 61 en verder naar Metz in Frankrijk. De chauffeurs van het transportbedrijf nemen het veer graag. Op enkele routes naar het westen vormt het een gelijkwaardig alternatief voor de rit over de Rijnbrug in Koblenz of Mainz.

Foto's: Bernhard Huber


Tweedehands Tweedehands SneakersvrouwOp United Tweedehands United Wardrobe Wardrobe SneakersvrouwOp Wardrobe Tweedehands SneakersvrouwOp United CBhrotQdsx
Sale Schoenen Xr6ndt Racer Adidas Cloudfoam Heren Swift W2DEI9YH