DamesOfficiële DamesOfficiële Shop Adidas Superstar DamesOfficiële Adidas Shop Superstar Voor Voor Superstar Voor Adidas PN80wmyvOn

Veters Prijs Lage Zonder Sportschoenen nl KopenBeslist OPX8nNw0k

Favoriete foto’s

Veters Prijs Lage Zonder Sportschoenen nl KopenBeslist OPX8nNw0k

De rode van de Rijn.

Een Actros jumbocombinatie neemt de veerboot over de Rijn. Dat bespaart hem een omweg van 100 kilometer.

Original Jordan Gray X Grey Kaws Nike New Suede Air Cool Men 4 tdhsQr

De veerboot over de Rijn ziet er plots klein uit wanneer de grote rode vrachtwagencombinatie langzaam aan boord rolt voor een overzet naar Bingen. De ochtendzon staat laag boven de glinsterende, snelstromende rivier tussen de heuvels met wijnranken. Op vele bergen prijkt een burcht, en aan de voet van elke berg ligt een schilderachtig stadje. De vrachtwagen van het transportbedrijf Schwank komt uit Lorch, tien kilometer van Bingen verwijderd op de andere oever van de Rijn, waar de bedrijfscentrale gevestigd is, te midden van de toeristische attracties. Hun kernactiviteit: jumbo-vrachtwagencombinaties en het bijbehorende containerbrug-bedrijf.

Het veer op de westelijke Rijnoever is de kortste weg naar de A 61 en verder naar Metz in Frankrijk. De chauffeurs van het transportbedrijf nemen het veer graag. Op enkele routes naar het westen vormt het een gelijkwaardig alternatief voor de rit over de Rijnbrug in Koblenz of Mainz.

Foto's: Bernhard Huber


Men Jabong Shoes Training Nike Grey 8727781 Legend Online Buy EH9IWD2
Sneake Voetbal Predator Adidas eu Lanceert Schoenen Drie Celebration OXuPkZi